Vacature


Marketing en communicatie medewerker (40 uur per week)

We zijn op zoek naar een marketing en communicatie medewerker. In deze functie ga je zorgdragen voor de inhoud en uitstraling van alle interne en externe communicatie uitingen voor de verschillende bedrijven.

Activiteiten

Voor H&L Assuradeuren en Boogaard Assurantiën verzorg je de nieuwsbrieven. Je bent verantwoordelijk voor het upgraden van de huidige websites en het content beheer. En als social media expert weet jij hoe we de aandacht van onze klanten kunt trekken.

Je initieert en regelt diverse marketing activiteiten en je zorgt voor een tijdige en correcte informatievoorziening richting medewerkers en klanten. Onder andere door gebruik te maken van intranet en extranet. Naast deze uitvoerende werkzaamheden zullen er ook voldoende organisatorische werkzaamheden op je pad komen zoals het organiseren van bijeenkomsten.

Alle activiteiten worden in nauw overleg met het management afgestemd.

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde marketing & communicatie-opleiding op Hbo-niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een marketing en communicatie functie; 
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Nederlandse taal en je hebt ervaring met het schrijven van commerciële en klantgerichte teksten (mailingen, nieuwsbrieven, content website, etc.);  
  • Je bent in staat goed zelfstandig te werken en in teamverband.
  • Je bent een open, sociaal en flexibel persoon en in staat snel te schakelen
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je hebt innoverend vermogen; 
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in een straal van 25 km rondom Haarlem.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de programma’s CMS, Adobe en Mailchimp.

 

Wat bieden wij?

·         Een informele en open werkomgeving;

·         Een gevarieerde baan;

·         Een marktconform salaris.  


Bedrijfsprofiel H & L Assuradeuren en Boogaard Assurantiën

H & L Assuradeuren

H & L Assuradeuren is in 1994 gestart als gevolmachtigd agent. H & L heeft voornamelijk in de beginjaren gefungeerd als huisvolmacht. In de loop van de tijd is H & L zich ook gaan richten op andere tussenpersonen in de regio. Inmiddels heeft H & L Assuradeuren 14 volmachten en zijn 110 tussenpersonen aangesloten.

 

Boogaard Assurantiën

Boogaard Assurantiën is een onafhankelijk, landelijk werkend assurantie tussenpersoon. Wij geven advies in verzekeringen aan bedrijven en particulieren.

 

Boogaard Assurantiën is gelieerd aan H&L Assuradeuren, Kennemer Financiële Diensten en Kennemer Pensioenen. Door de vele samenwerkingsovereenkomsten en kennis van de verzekeringsmarkt kan er ongebonden en objectief worden geadviseerd.

Ons bedrijf is gevestigd in Haarlem aan Kenaupark 19, op loopafstand van het NS-station.

Is je interesse gewekt?

Jouw reactie inclusief c.v. kun je sturen naar Roberto Trouwborst op e-mailadres  r.trouwborst@boogaardass.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ook terecht bij Roberto Trouwborst op telefoonnummer 023-5175214 of bij Linda van Wassem (HRM) op telefoonnummer 023-5175278, e-mail adres  l.van.wassem@boogaardass.nl